Åtgärder kring Covid-19 hos Tofta-Bil

Pandemin som pågår i världen ställer mycket på sin spets. Vi behöver tänka om på olika sätt och avstå från saker vi normalt aldrig reflekterar över. Trots detta fortsätter världen att snurra och vi på Tofta Bil fortsätter att förse våra kunder med bilar och service, allt för att få din vardag att fungera.

Vi på Tofta-Bil bryr oss

Våra kunder är det viktigaste vi har! Vi har därför vidtagit flera åtgärder för att värna om allas hälsa under den här tiden. Håll ut och håll avstånd så klarar vi detta tillsammans!
Vår bilhall är välventilerad och luftig, och vi tillhandahåller handsprit åt våra besökare. Vill du hellre prata bil utomhus så ordnar vi även detta på ett bra sätt.

Provkörning av bil

Vi förstår att alla inte känner sig bekväma med att besöka vår bilhall när man är intresserad av att provköra en bil. Därför erbjuder vi att både köra ut och hämta bilen hos våra kunder. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt

Hämtning och lämning av bil vid service

Bilen behöver in på service trots att det pågår en pandemi. Vi hämtar din bil och lämnar tillbaka den hemma hos dig efter utförd service. Under tiden bilen är på service så används både sittskydd och rattskydd.

Öppet som vanligt

Vi har öppet som vanligt och vår personal följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar Corona på största allvar..

Du är varmt välkommen in till oss så länge du inte har några symptom!

Google karta