Här hittar du våra bilar från Mitsubishi

Tofta bil är stolt Mitsubishi återförsäljare och hjälper dig att hitta rätt modell för ditt behov

Köpa en Mitsubishi

Året vad 1917 då den första personbilen som hade namnet Mitsubishi tillverkades. Försäljningen var inte framgångsrik och produktionen lades ner 1921. Under 1950-talet återupptogs produktionen på nytt och idag är framgången ett faktum.

Idag kan du köpa en ny Mitsubishi som är plug-in hybrid. Framtidens mer miljövänliga bilar med imponerande kraft och kapacitet. Tofta bil säljer Mitsubishi i Skåne som både är nya och begagnade. Upptäck bilar av hög kvalitet som tagit tillvara på den sanna körglädjen.

Eclipse Cross Plug-in hybrid eller Space Star?

Hitta din nästa Mitsubishi i Kristianstad hos Tofta bil. Som återförsäljare har vi stort kunnande och lång erfarenhet av bilmärket och guidar dig fram till rätt bil. Vi kan även hjälpa till med reservdelar och tipsa om bra tillbehör för en bättre upplevelse tillsammans med din bil.

Vi säljer exempelvis Mitsubishi Space Star som har mycket personlighet i litet format och den nya Eclipse Cross Plug-in hybrid. Genom att välja en Mitsubishi behöver du aldrig kompromissa gällande bekvämlighet och funktion, det är bilar med hög standard.
Välkommen att kontakta oss för hjälp att hitta en Mitsubishi för dina behov

 

Google karta