CITROËN BERLINGO TRANSPORT

Har en dynamisk och modern design

CITROËN BERLINGO TRANSPORT

Har en dynamisk och modern design. Den har en framflyttad vindruta och ett högre och kortare framparti vilket ger bilen en tryggare utstrålning. Genom den breda sidoskjutdörren på sidan ser man att detta är en praktisk och lättanvänd bil.

Nya Citroën Berlingo transport filtrerar bort alla störningar och ojämnheter i vägen. Den höga körställningen tillsammans med den bekväma fjädringen och en god ljudisolering ger dig optimal körkomfort. Förarhytten har 3-sitplatser och kan enkelt anpassas efter olika behov. Exempelvis så kan sidopassagerarsätet fällas ned för att transportera långa föremål.

Berlingo transportbil går att få i två olika karosslängder. Standardversionen L1 på 4,40 m och med en last volym på 3,3 m3 samt den längre versionen L2 på 4,75 m och en last volym på 4,4 m3. Allt för att passa dina behov på bästa sätt.

Bilen har 14 olika körhjälpsfunktioner. Bland annat elektrisk parkeringsbroms och Surround Rear Vision- teknik som ger perfekt sikt runt hela bilen. Den hjälper dig med säkerheten i din körning då den ger 3 olika vyer omkring bilen.  En vy över området bakom bilen när du kör. En vy från passagerarsidan som hjälper dig att se i ”döda” vinkeln till höger om bilen och en vy bakom bilen som visar när du kommer nära något vid backning. 

Citroën Berlingo Transport är marknadens mest mångsidiga transportbil.  

Läs mer om bilen

Google karta