Citroen Aixam Iveco 044 21 52 75

Iveco – Fast Lane

Daily Fast Lane – Skåp & Lift – 3,5 ton.
Pris fr 409.000 kr
Ordinarie pris: 514.430 kr – Du sparar 105.430kr!

Daily Fast Lane, 12 m³ skåpbil – 3,5 ton.
Pris 319.000kr
Ordinarie pris: 409.705 kr – Du sparar 90.705kr!

Iveco Fast Lane

Här hittar du vårt utbud av Iveco Fast Lane. Iveco är en italiensk fordonstillverkare med fokus på lastbilar och bussar. Fast Lane är en skåpbil på 12 kvadratmeter och med en viktkapacitet på 3,5 ton. Detta arbetsfordon säljs nu till kampanjpris med möjlighet att spara närmare 100 000 kronor. Fast Lane säljs med tillhörande ”Business Excklusive”-paket där allt från fjädrad komfortstol och Hi-Matic 8-stegad automatlåda till ACC, backkamera, uppvärmd framruta och Apple CarPlay och Android Auto ingår.

Återförsäljare av Iveco Fast Lane & Daily och mycket mer

För dig som letar efter en ny företagsbil eller en större skåpbil för privatbruk, kan vi på Tofta bil hjälpa dig. Vi säljer just nu Daily Fast Lane från Iveco, en populär skåpbilsmodell som bland annat används av Posten. Fordonstypen är även populär bland snickare och hantverkare som behöver stort utrymme i bilen. Hos oss har du även möjlighet att köpa begagnade fordon, både från Iveco men även från andra fordonstillverkare. Vi har bland annat begagnade Iveco Daily skåp och lift. Behöver du hjälp att välja rätt modell? Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig.

Vi har ett fåtal bilar kvar med låg skatt!

I Framtidens transportbil får du ett premium paket i toppklass.

  • 8- stegs automatlåda
  • HVO100 Diesel
  • Automatisk klimatkontroll
  • Webasto motorvärmare
  • Backkamera
  • Multimediasystem
  • Farthållare
  • Fjädrad komfortstol

Daily Fast Lane – Skåp & Lift – 3,5 ton.

Pris: 409.000 kr
Ordinarie pris: 514.430 kr – Du sparar 105.430kr!
Byggnation: Volymskåp med 750kg bakgavellift

 

Daily Fast Lane, 12 m³ skåpbil – 3,5 ton.

Pris 319.000kr
Ordinarie pris: 409.705 kr – Du sparar 90.705kr!
Byggnation: Plyfagolv – inklädnad i skåpet

Iveco Daily skåpbil

Företag som söker en rymlig bil med bra prestanda har hittat rätt. Iveco Daily är en skåpbil som utmanar konkurrenterna med en bra körkomfort och en imponerande bränsleekonomi. Välkommen in till oss på Tofta bil i Kristianstad för att få mer information om hur bilen kan skräddarsys utifrån ditt företags behov och önskemål.

Fokus på säkerhet

Det finns ett AEBS nödbromssystem med City Brake PRO inbyggt i skåpbilen som hjälper till att förhindra kollisioner med trafikanter och i stadstrafik vid hastigheter under 50 km/h. Vid en kollision i hastighet över 50 km/h hjälper den till att minska påverkan om olyckan är framme.

Inbyggda assistenter övervakar allt från fordon vid långsam körning, säkerställer optimal hastighet och avståndet till fordonet framför, säkerställer trygg körning vid kraftig sidvind, säker körning i branta nedförsbackar och ger stabilt fäste där det är sand, lera och snö för att nämna några av de fantastiska egenskaperna.

Tolka realtidsdata

Optimera fordonet på bästa sätt genom att nyttja realtidsdata. Information om fordonet laddas ständigt upp i molnet och är tillgängligt för IVECO:s specialister. Genom att allt finns tillgängligt digitalt minskar antalet besök på verkstaden. På distans är det möjligt att planera in service- och underhållsarbeten, göra diagnosinställningar och utföra förebyggande kontroller. Att utföra ändringar i elektronisk data är idag fullt möjligt utan att vara på plats i verkstaden rent fysiskt.

Förutom att ta hjälp av IVECO själv kan chauffören själv logga in i en app och följa exempelvis prestanda och förbrukning för att få ut det mesta möjliga av sin bil. Smart och smidigt!

 

 

 

Google karta