Våra transportbilar

Transportbilar hos Tofta Bil

Hos Tofta Bil kan du göra en bra affär på både nya och begagnade transportbilar. Vi är återförsäljare av framförallt Iveco och Citroën .

Välkommen in till oss för att hitta den bästa skräddarsydda lösningen för dig. Det spelar inte någon roll om bilen ska fungera till att frakta gods eller behöver ha flertalet speciella lösningar för verktyg och liknande – tillsammans bygger vi det som just du är ute efter. Här i Kristianstad hittar du kvalitetsbilar som gör det möjligt för dig att åka många bekymmersfria mil.

Enkelt bilägande

Vi anser att varje kund är lika viktig och därför spelar det inte någon roll om det är ett litet enmansföretag eller ett stort företag som har behov av många bilar som löpande kommer att bytas ut. Varje kund är unik och får därför vår fulla uppmärksamhet. Som kund hos Tofta Bil ska du känna dig välkommen och omhändertagen oavsett om det är du som privatperson eller representant från ett företag som är ute efter nya smarta lösningar då det kommer till transportbilar. Som kund ska du uppleva enkelheten i att handla hos oss på Tofta Bil oavsett om det är en helt ny eller en bättre begagnad transportbil som du är intresserad att köpa.

Transportbilar med den senaste tekniken

Tidigare fanns det enbart transportbilar som hade en dieselmotor. Tekniken har snabbt gått framåt och idag kan du som köpare välja modeller som går enbart på el. Det är miljövänligare alternativ som kan vara ett bra val för det medvetna företaget. Självklart kan vi hjälpa till med att erbjuda olika finansiella lösningar. Inköp av bil är ett stort beslut och det är viktigt att du känner dig trygg genom hela affären. Allt för att det ska vara ett så lönsamt fordonsägande som möjligt för ditt företag.

Vårt utbud av Transportbilar

Google karta